Het team

Ontmoet de therapeuten

Wij staan altijd voor je klaar om de Topzorg te bieden die jij verdient! Topzorg met een glimlach!

Hoe kunnen we jou helpen?

Lianne van der Lugt

Cliënten helpen doen wat ze graag weer willen, dat doet Lianne graag! “Voor sommigen is dat traplopen of een wandeling rond het huis, maar soms ook het weer kunnen hardlopen of voetballen. Ik vind het mooi als een patiënt weer bij je terugkomt en aangeeft dit weer te kunnen. Het is fantastisch dat ik als fysiotherapeut hier een bijdrage aan kan leveren. Ik kan mensen laten ervaren dat iets weer mogelijk is."

Lees meer

Lianne van der Lugt

Fysiotherapeut, Sport, Covid19, COPD
Paul Dorsman

“Ik wil dat elke klant de best mogelijke zorg krijgt die bij hem of haar past. Ik zie het dan ook als een uitdaging om mijzelf te blijven ontwikkelen. Fysiotherapie is een vak dat onderhevig is aan veranderingen, dus je moet je blijven ontwikkelen om de beste zorg te kunnen bieden.”

Lees meer

Paul Dorsman

Fysiotherapeut, Hart en Vaatziekten, Total Knee, Echografie, Shockwave, Gecombineerde Leefstijl Interventie
Leoni Poot

Ik haal energie uit de afwisseling van mijn werk. Ik zie een zeer gevarieerde populatie met een breed scala aan klachten. De kleine of grote stappen die klanten ervaren door mijn behandelingen zorgen voor een grote glimlach op mijn gezicht en daarmee een dosis extra energie. Bovendien geeft mijn nieuwsgierigheid naar het hoe en waarom mij energie; ik wil blijven groeien en ontwikkelen om kwalitatieve zorg te leveren.

Lees meer

Leoni Poot

Manueel Therapeut, Fysiotherapeut
Bram van Huizen

Het liefst zie ik mensen voor dezelfde klacht ook niet meer terug. Misschien vinden jullie dat gek klinken, maar ik hoop mijn cliënten niet alleen van hun klacht af te helpen. Ik wil ze leren hoe ze in het vervolg die klacht kunnen voorkomen of zelf weer verhelpen. Wat mij betreft is dat het allerhoogste doel binnen mijn vak als fysiotherapeut, dat is waar ik het voor doe!

Lees meer

Bram van Huizen

Manager, Fysiotherapeut, Echografie, Shockwave, Diabetes
Ricardo Lupker

Ik vind het mooi om mijn clienten te helpen met pijnklachten tijdens het bewegen. Om mensen weer vertrouwen te geven in hun eigen lichaam, dat geeft mij een heel voldaan gevoel! Ik zie het als een uitdaging om 'up to date' te blijven van alle nieuwe ontwikkelingen in ons vak en de gezondheidszorg. Deze nieuwe ontwikkelingen zorgen ervoor dat ik jullie nog betere zorg kan bieden.

Lees meer

Ricardo Lupker

Fysiotherapeut
Jip Regtop

Ik geloof dat je samen altijd verder komt. Mijn doel is dat elke klant onze extra stap naar Topzorg met een glimlach ervaart!

Lees meer

Jip Regtop

Manager, Echografist, Shockwave, EPTE, Spier-Pees specialist
Moniek van de Kamp

Ik begeleid mensen naar een duurzaam gezonde leefstijl. Met een uitvoerbaar gezondheidsplan help ik hen de beste versie van zichzelf te worden en weer fit en energiek in het leven te staan. Naast het aanleren van nieuwe gezonde gewoontes is een positieve en gedreven mindset hierin heel belangrijk. Het start met durven dromen van de ideale situatie, durven kiezen en durven doen. Stap voor stap richting een duurzame en gezonde leefstijl.

Lees meer

Moniek van de Kamp

Leefstijlcoach

Heeft u een klacht die behandeld moet worden?Maak een afspraak

Vul dit formulier in
Wij nemen contact op
Afspraak is ingepland
Sterretjes ( * ) zijn verplichte invulvelden.
App met ons voor een afspraak!