Het team

Ontmoet de therapeuten

Wij staan altijd voor je klaar om de Topzorg te bieden die jij verdient! Topzorg met een glimlach!

Hoe kunnen we jou helpen?

Lianne van der Lugt

Cliënten helpen doen wat ze graag weer willen, dat doet Lianne graag! “Voor sommigen is dat traplopen of een wandeling rond het huis, maar soms ook het weer kunnen hardlopen of voetballen. Ik vind het mooi als een patiënt weer bij je terugkomt en aangeeft dit weer te kunnen. Het is fantastisch dat ik als fysiotherapeut hier een bijdrage aan kan leveren. Ik kan mensen laten ervaren dat iets weer mogelijk is."

Lees meer

Lianne van der Lugt

Fysiotherapeute, COPD, COVID19, Sport
Paul Dorsman

“Ik wil dat elke klant de best mogelijke zorg krijgt die bij hem of haar past. Ik zie het dan ook als een uitdaging om mijzelf te blijven ontwikkelen. Fysiotherapie is een vak dat onderhevig is aan veranderingen, dus je moet je blijven ontwikkelen om de beste zorg te kunnen bieden.”

Lees meer

Paul Dorsman

Fysiotherapeut, Hart en Vaatziekten, Total Knee, Echografie, Shockwave
Leoni Poot

Ik haal energie uit de afwisseling van mijn werk. Ik zie een zeer gevarieerde populatie met een breed scala aan klachten. De kleine of grote stappen die klanten ervaren door mijn behandelingen zorgen voor een grote glimlach op mijn gezicht en daarmee een dosis extra energie. Bovendien geeft mijn nieuwsgierigheid naar het hoe en waarom mij energie; ik wil blijven groeien en ontwikkelen om kwalitatieve zorg te leveren.

Lees meer

Leoni Poot

Manueel Therapeut, Fysiotherapeute
Bram van Huizen

Het liefst zie ik mensen voor dezelfde klacht ook niet meer terug. Misschien vinden jullie dat gek klinken, maar ik hoop mijn cliënten niet alleen van hun klacht af te helpen. Ik wil ze leren hoe ze in het vervolg die klacht kunnen voorkomen of zelf weer verhelpen. Wat mij betreft is dat het allerhoogste doel binnen mijn vak als fysiotherapeut, dat is waar ik het voor doe!

Lees meer

Bram van Huizen

Fysiotherapeut, Echografist, Shockwave, Diabetes Mellitus
Britt van Leeuwen

Het mooiste van ons vak vind ik mensen helpen. Wij kunnen mensen helpen om de juiste ‘tools’ te vinden om hun lichamelijke klachten te verhelpen en nog liever te voorkomen. Mensen een beter inzicht geven in hun fysieke welzijn en met een lach de deur uit zien gaan, dat vind ik het mooiste.

Lees meer

Britt van Leeuwen

Fysiotherapeute
Jip Regtop

Ik geloof dat je samen altijd verder komt. Mijn doel is dat elke klant onze extra stap naar Topzorg met een glimlach ervaart!

Lees meer

Jip Regtop

Manager, Echografist, Shockwave, EPTE, Spier-Pees specialist

Heeft u een klacht die behandeld moet worden?Maak een afspraak

Vul dit formulier in
Wij nemen contact op
Afspraak is ingepland
Sterretjes ( * ) zijn verplichte invulvelden.
App met ons voor een afspraak!