Het team

Ontmoet de therapeuten

Wij staan altijd voor je klaar om de Topzorg te bieden die jij verdient! Topzorg met een glimlach!

Hoe kunnen we jou helpen?

Lianne van der Lugt

Cliënten helpen doen wat ze graag weer willen, dat doet Lianne graag! “Voor sommigen is dat traplopen of een wandeling rond het huis, maar soms ook het weer kunnen hardlopen of voetballen. Ik vind het mooi als een patiënt weer bij je terugkomt en aangeeft dit weer te kunnen. Het is fantastisch dat ik als fysiotherapeut hier een bijdrage aan kan leveren. Ik kan mensen laten ervaren dat iets weer mogelijk is."

Lees meer

Lianne van der Lugt

Fysiotherapeut, Sport, Covid19, COPD
Paul Dorsman

“Ik wil dat elke klant de best mogelijke zorg krijgt die bij hem of haar past. Ik zie het dan ook als een uitdaging om mijzelf te blijven ontwikkelen. Fysiotherapie is een vak dat onderhevig is aan veranderingen, dus je moet je blijven ontwikkelen om de beste zorg te kunnen bieden.”

Lees meer

Paul Dorsman

Fysiotherapeut, Hart en Vaatziekten, Total Knee, Echografie, Shockwave, Gecombineerde Leefstijl Interventie
Leoni Poot

Ik haal energie uit de afwisseling van mijn werk. Ik zie een zeer gevarieerde populatie met een breed scala aan klachten. De kleine of grote stappen die klanten ervaren door mijn behandelingen zorgen voor een grote glimlach op mijn gezicht en daarmee een dosis extra energie. Bovendien geeft mijn nieuwsgierigheid naar het hoe en waarom mij energie; ik wil blijven groeien en ontwikkelen om kwalitatieve zorg te leveren.

Lees meer

Leoni Poot

Fysiotherapeut, Msc. Manueel therapeut
Bram van Huizen

Het liefst zie ik mensen voor dezelfde klacht niet meer terug. Misschien vinden jullie dat gek klinken, maar ik hoop mijn cliënten niet alleen van hun klacht af te helpen. Ik wil ze leren hoe ze in het vervolg die klacht kunnen voorkomen of zelf weer verhelpen. Wat mij betreft is dat het allerhoogste doel binnen mijn vak als fysiotherapeut, dat is waar ik het voor doe!

Lees meer

Bram van Huizen

Manager, Echografie, Shockwave, Spierpees Specialist, Msc. Fysiotherapeut
Ricardo Lupker

Ik vind het mooi om mijn clienten te helpen met pijnklachten tijdens het bewegen. Om mensen weer vertrouwen te geven in hun eigen lichaam, dat geeft mij een heel voldaan gevoel! Ik zie het als een uitdaging om 'up to date' te blijven van alle nieuwe ontwikkelingen in ons vak en de gezondheidszorg. Deze nieuwe ontwikkelingen zorgen ervoor dat ik jullie nog betere zorg kan bieden.

Lees meer

Ricardo Lupker

Fysiotherapeut
Jip Regtop

Ik geloof dat je samen altijd verder komt. Mijn doel is dat elke klant onze extra stap naar Topzorg met een glimlach ervaart!

Lees meer

Jip Regtop

Manager
Moniek van de Kamp

"Ik begeleid mensen naar een duurzaam gezonde leefstijl. Met een uitvoerbaar gezondheidsplan help ik hen de beste versie van zichzelf te worden en weer fit en energiek in het leven te staan. Naast het aanleren van nieuwe gezonde gewoontes is een positieve en gedreven mindset hierin heel belangrijk. Het start met durven dromen van de ideale situatie, durven kiezen en durven doen. Stap voor stap richting een duurzame en gezonde leefstijl."

Lees meer

Moniek van de Kamp

Leefstijlcoach
Shanna Struijk

"Ik krijg energie door samen met jullie naar mogelijke oplossingen te kijken voor de gezondheid. Om die gezondheid te verbeteren zijn er vaak uitdagingen op het gebied van voeding en levensstijl. Ik zie dit graag als een puzzel waarbij we samen op zoek naar de passende puzzelstukjes. Welke stukjes zijn er al en waar kunnen we het ontbrekende stukje vinden? Het is mijn doel om mensen naar een gezondere, gelukkigere en bewustere levensstijl te begeleiden!"

Lees meer

Shanna Struijk

GLI Diëtist
Isabel van Geest

Een gevarieerde werkdag geeft mij energie. Ik vind het een uitdaging om samen met jou op zoek te gaan naar wat een oplossing kan zijn voor jouw probleem. Iedere cliënt en iedere klacht is anders. Als jij weer kan doen wat voor jou belangrijk is, dan ben ik blij. Door mezelf te blijven ontwikkelen hoop ik nog betere zorg te kunnen leveren.

Lees meer

Isabel van Geest

Fysiotherapeut, Leefstijlcoach
Karin de Boer

Als leefstijlcoach zie ik het mijn doel samen met de deelnemers van de Gecombineerde Leefstijl Interventie te werken aan duurzame gedragsverandering, waardoor ze niet alleen afslanken maar ook in staat zijn dit gezonde(re) gewicht te behouden. Op een enthousiaste en directe manier begeleid ik ze naar een gezondere leefstijl met oog voor alle aspecten die daarbij komen kijken. Altijd met aandacht voor de wensen en behoeften van de deelnemers en met een gezonde dosis humor. Het moet ook een leuk traject zijn!

Lees meer

Karin de Boer

Leefstijlcoach
Stefan de Niet

"Ik geloof dat het belangrijk is om inzicht en kennis te krijgen in je klachten, voordat het herstel kan beginnen. Ik probeer te achterhalen wat er aan de hand is en welke factoren invloed hebben op de klacht. Het is regelmatig zo dat klachten onbewust in stand worden gehouden, omdat het niet duidelijk is wat er aan de hand is en hoe daar op een goede manier mee omgegaan kan worden. Mijn specialisaties op het gebied van echografisch onderzoek en extended scope fysiotherapie komen hierbij goed van pas. Hiermee heb ik extra mogelijkheden om je te helpen of te overleggen met artsen, zodat je op de juiste plek geholpen kan worden."

Lees meer

Stefan de Niet

MSK Echografist, Extended Scope Fysiotherapeut
Noa Dijkshoorn

Ik haal ontzettend veel energie uit het zien van de vooruitgang en het enthousiasme van de mensen die ik begeleidt. Elke training is voor mij een kans om iets nieuws en verrassends neer te zetten, en ik streef ernaar om elke trainingssessie uniek te maken. Het harde werken, de motivatie en de waardering van iedereen zorgen ervoor dat elke dag weer een feestje is. "Ik kijk er naar uit om binnenkort als fysiotherapeut te beginnen en mijn zorg te bieden met een glimlach."

Lees meer

Noa Dijkshoorn

Trainer
Anouk van Wijk

Tijdens de trainingen van de GLI staat bij mij bewegen en plezier voorop. Samen met jullie wil ik kijken naar de mogelijkheden die er zijn tijdens en in het bewegen. Het geeft mij energie en maakt mij blij om met jullie samen te werken, te begeleiden en een positieve omgeving te creëren waarin jullie aan je gezondheid kunnen werken.

Lees meer

Anouk van Wijk

Trainer
Monique van Embden

Hoe vanzelfsprekend gezondheid soms lijkt te zijn, dit is juist het kostbaarste bezit wat je hebt! Omdat ik zelf ervaar wat leefstijl voor je kwaliteit van leven kan doen, haal ik er enorm veel plezier uit om anderen daarin te bekrachtigen. Het is leuk om te merken dat mensen met de juiste handvaten enthousiast worden, en hun zelfvertrouwen groeit waardoor mooie gezondheidsresultaten geboekt worden. En het allermooiste is dat men het zelf doet en kan blijven doen!

Lees meer

Monique van Embden

Leefstijlcoach
Vul dit formulier in
Wij nemen contact op
Afspraak is ingepland
*verplichte invulvelden.
App met ons voor een afspraak!