Over ons

Leer het bedrijf en onze medewerkers kennen

Waarom Fysiotherapie Hoog Lede?

Onze visie op hoe zorg zou moeten zijn

Wij geloven echt in samenwerking. Verschillende disciplines in één pand stoppen zegt nog niks over samenwerking. Wij geloven dat je samen echt verder komt. Daarom kiezen wij voor een actieve samenwerking met onze partners om Topzorg voor jou te kunnen leveren.

Klachten en blessures kunnen naar en vervelend zijn. Daarnaast kunnen mensen veel hinder ervaren van Chronische klachten.

Dit betekent niet dat zorg dan ook zwaar moet zijn! Zorg kan best gepaard gaan met plezier. Je moet je thuis voelen om je verhaal te kunnen delen en samen werken we met een glimlach naar jouw herstel en een beter leven!

Hoe kunnen wij jou helpen?

Wij helpen jou met een glimlach met onderstaande klachten
Met ons aan de slag?
Met ons aan de slag?

Heb jij klachten en wil je daar van af? En ben jij bereid om daar zelf ook wat voor te doen en actief deel te nemen in je herstel?

We begeleiden je, we coachen je en staan jou bij gedurende jouw traject. Wij zorgen niet voor jou herstel, maar maken jou onderdeel van jou herstel. Uiteindelijk ben jij diegene die van je klacht af wilt. Samen hebben wij de verantwoordelijkheid voor jou herstel, maar jij moet het doen!

Wij zijn wat jij nodig hebt

Topzorg met een glimlach

Vul dit formulier in
Wij nemen contact op
Afspraak is ingepland
*verplichte invulvelden.
App met ons voor een afspraak!