Gecombineerde Leefstijl Interventie

Gecombineerde Leefstijl Interventie

Gecombineerde Leefstijl Interventie

Sinds 2022 draait bij GLI BeweegKuur bij Fysiotherapie Hoog Lede

De GLI BeweegKuur is een gecombineerde leefstijlinterventie voor mensen met overgewicht die aan de slag willen met een gezondere leefstijl. 

Gedurende twee jaar ga je individueel en in groepsverband aan de slag met een leefstijlcoach, fysiotherapeut en diëtist.

Het idee is dat jij je fitter gaat voelen en gezonder gaat leven door meer te bewegen, anders te eten en gezondere keuzes maakt. Deelnemers van de GLI Beweegkuur merken dat ze hierdoor makkelijker bewegen en meer energie hebben. Gezamelijk werken we aan een gezondere leefstijl en is er mogelijkheid om samen in beweging te komen. Doordat je 24 maanden onder begeleiding bent van drie professionals zal u beter in staat zijn de veranderingen vol te houden.

De GLI BeweegKuur wordt vergoed met een verwijzing van uw huisarts in de volgende gevallen: 

- BMI tussen 25 en 30 in combinatie met een grote buikomvang (≥ 88 cm voor vrouwen; ≥ 102 cm voor mannen) en/of een andere chronische aandoening.
- BMI tussen 25 en 30, met een normale buikomvang, i.c.m. een andere chronische aandoening (zoals bijvoorbeeld hart en vaatziekten of diabetes type 2) .
- Vanaf een BMI  van 30, ook met ‘normale’ buikomvang. 

Heb je vragen of wil je meer weten, neem dan conctact op met ons of met je huisarts.

Heb je overige vragen of wil je jezelf aanmelden voor de GLI BeweegKuur? Neem dan contact op met Paul Dorsman via Paul@fysiohooglede.nl of 06- 57 33 92 08.

Indicatie voor Gecombineerde Leefstijl Interventie

Bij welke klachten biedt Gecombineerde Leefstijl Interventie onderzoek uitkomst?
 

De manier van zoeken bepaalt wat er gevonden wordt

Vul dit formulier in
Wij nemen contact op
Afspraak is ingepland
*verplichte invulvelden.
App met ons voor een afspraak!