De meest voorkomende klachten in de praktijk en hoe wij jou kunnen helpen

De meest voorkomende klachten in de praktijk en hoe wij jou kunnen helpen

De meest voorkomende klachten in de praktijk en hoe wij jou kunnen helpen

Tijdens onze werkweek zien wij veel verschillende mensen met veel verschillende klachten. Hieronder een top 5 van de meest voorkomende klachten bij ons in de praktijk.

  1. Nekklachten
  2. Rugklachten
  3. Schouderklachten
  4. Gewrichts(-vervangende) operaties
  5. Knieklachten
Bij elk van deze klachten moet je zelfstandig aan de slag. Het ene traject is intensiever dan de ander. Graag vertel ik hieronder hoe het herstelproces van een nieuwe knie of heup operatie kan gaan. Een van de dingen die wij veel zien.

Met orthopeed Dr. De Man hebben wij afgesproken dat iedereen die via hem een nieuwe knie of heup operatie moet ondergaan vooraf al bij ons langskomt. Op deze manier kunnen we van tevoren inzicht geven in het herstelproces dat te wachten staat en de juiste verwachting scheppen voor de komende tijd. Dit vinden wij namelijk heel belangrijk.

Gedurende de revalidatie zijn de lijnen met de orthopeed kort en kunnen we waar nodig snel handelen. Een gevolg van een nieuwe knie operatie is dat vocht (oedeem) zich kan gaan ophopen in het been. Dit is een natuurlijke reactie van het lichaam, maar gedurende het revalideren kan dit wel belemmerend werken. Na kort overleg met de orthopeed sturen we je door naar het einde van de gang. Je maakt kennis met de therapeuten van Huidzeker.

Bij Huidzeker helpen ze je met het vocht in je been. Met hun hulp kan jouw revalidatie bij ons zonder problemen doorgaan. Op deze manier krijg jij een optimale revalidatie, met korte lijnen waar snel wordt geschakeld wanneer dat nodig is.

Heb jij ook onze hulp nodig in je herstel zonder van het kastje naar de muur gestuurd te worden? We luisteren naar je, (h)erkennen je probleem en zorgen samen met jou dat we er zo goed mogelijk mee aan de slag kunnen!

Heeft u een klacht die behandeld moet worden?Maak een afspraak

Vul dit formulier in
Wij nemen contact op
Afspraak is ingepland
Sterretjes ( * ) zijn verplichte invulvelden.
App met ons voor een afspraak!