5 minuten workout - deel 2

5 minuten workout - deel 2

5 minuten workout - deel 2

Begin van het jaar deelde wij onze 5 minuten workout met jullie om het jaar goed mee te starten. Dit gaf veel positieve reacties en smaakt naar meer!

Voor iedereen die nog steeds goed bezig is met meer bewegen en gezonder leven, goed gedaan! Mocht die goede instelling wat zijn afgezwakt is een kleine motivatie wel op z'n plek. Zet hem op, je kan het!

Dit keer dus een andere 5 minuten workout, zodat je wat meer kan gaan afwisselen!

20x Squat met bezem
Voeten op heupbreedte en pak een bezem, zwabber, stofzuigerstang in je handen. Hef deze boven je hoofd. Zak vervolgens door je knieën heen met je billen naar achter. Alsof je op het toilet wilt gaan zitten en kom weer staan.

20x Push up
Gebruik de grond of het aanrecht. Zak door je ellebogen heen zodat je neus dichter bij de grond/aanrecht komt. Duw jezelf nu weer weg.

30x Knieheffen
Sta met je voeten naast elkaar en je armen naast je lijf. Hef om en om 1 knie. Dit kan zowel op hoog (gevorderd) als laag (beginnend) tempo.

30x Pinguin
Ga op de grond liggen. Houd je heupen en knieën gebogen met je voeten op de grond. Probeer met je bovenlichaam en hoofd een stuk los te komen van de grond. Terwijl je dit doet ga je om en om je hak aan tikken door je romp zijwaards te buigen.

20x Lunges
Stap met 1 voet naar voren en zak door beide knieën heen. Stap terug en wissel van been. Belangrijke tip is om te proberen je achterste knie naar de grond te brengen.

20x Bench press
Pak een pot pindakaas en een pot chocopasta uit de kast of 2 flessen water. Houd ze terwijl je op je rug ligt naar het plafond. Laat ze langzaam zakken met je ellebogen naar buiten tot je ellebogen naast je borst zijn. Duw ze nu weer terug omhoog.

Heeft u een klacht die behandeld moet worden?Maak een afspraak

Vul dit formulier in
Wij nemen contact op
Afspraak is ingepland
Sterretjes ( * ) zijn verplichte invulvelden.
App met ons voor een afspraak!