5 Minuten Workout

5 Minuten Workout

5 Minuten Workout

De feestdagen zitten er op en het nieuwe jaar is weer begonnen.
Wie is er niet van plan om gezonder te gaan leven of meer te gaan bewegen?!

Het nieuwe jaar is daar bij uitstek voor geschikt, althans dat denkt iedereen. Het veranderen van je gedrag is dan waarschijnlijk net zo moeilijk als half maart of begin september.

Wat je voornemen ook is, het is gewoon lastig. Het helpt om te starten met kleine stappen. Dit zorgt ervoor dat je het langer vol kan houden! Daarom delen wij met jou onze 5 minuten workout. Want zelfs als je niet van sporten houdt dan moet je toch wel 5 minuten kunnen investeren in je eigen gezondheid?!

30x Squat
Voeten op heupbreedte en handen voor je. Zak vervolgens door je knieën heen met je billen naar achter. Alsof je op het toilet wilt gaan zitten.

20x Push up
Gebruik de grond of het aanrecht. Zak door je ellebogen heen zodat je neus dichter bij de grond/aanrecht komt. Duw jezelf nu weer weg.

20x Jumping Jacks
Sta met je voeten naast elkaar en je armen naast je lijf. Spring een stukje omhoog en land met je benen uit elkaar en je armen zijwaards geheven langs je lichaam. Spring terug naar de eerste positie.

30x Crunches
Ga op de grond liggen. Houd je heupen en knieën gebogen met je voeten op de grond. Probeer met je bovenlichaam en hoofd een stuk los te komen van de grond en richting je knieën te reiken.

20x Lunges
Stap met 1 voet naar voren en zak door beide knieën heen. Stap terug en wissel van been. Belangrijke tip is om te proberen je achterste knie naar de grond te brengen.

20x Shoulder press
Pak een pot pindakaas en een pot chocopasta uit de kast of 2 flessen water. Houd ze geheven boven je hoofd. Laat ze langzaam zakken met je ellebogen naar buiten tot je handen naast je hoofd zijn. Duw ze nu weer terug omhoog.

Mij lukte het vandaag in 4 minuten en 13 seconden. Kunnen jullie daaraan tippen?

Vul dit formulier in
Wij nemen contact op
Afspraak is ingepland
*verplichte invulvelden.
App met ons voor een afspraak!