Sportfysiotherapie

Optimaal revalideren naar sportniveau
Optimaal revalideren naar sportniveau
Veldrevalidatie
Kennis

Echografie gebruiken we bij verschillende aandoeningen om beter in kaart te brengen wat de schade of klacht in het lichaam is. Bij veel klachten kunnen we als fysiotherapeuten een indicatie geven over wat de klacht is. Echografie gaat net een stap verder. Tijdens een Echografisch onderzoek kunnen we exact zien hoe structuren eruit zien, wat de klacht in houdt en in welke fase de klacht is.

Door deze diagnostiek kunnen we specifieker vast stellen wat uw klacht inhoudt en daarmee een specifieker behandelplan inzetten.

Veldrevalidatie is de manier voor team / veldsporters de laatste stap te maken in revalidatie. Fit in een oefenzaal is stap 1, dit wil niet zeggen dat je fit bent op een sportveld of fit bent voor sporthervatting. Wij maken deze tussen stap. Door samen met je fysiotherapeut te trainen op het veld maken we de stap naar sporthervatting voor de sporter kleiner.

Dit zorgt voor een optimaal herstel en een makkelijkere stap naar hervatten van de sport.

Voor een optimale revalidatie naar sportniveau is specifieke kennis van verschillende sporten en blessures nodig. Door onze opleidingen en uitgebreide ervaring binnen verschillende sporten kunnen wij iedere sporter een optimale revalidatie bieden.

Optimaal revalideren tot sportniveau

Maak nu uw afspraak!

× App met ons voor een afspraak!