Knie klachten

Wij helpen u dan verder!

Kruisband Letsel

Kruisbandletsel kan het scheuren van je voorste of achterste kruisband betekenen. Dit gebeurt vaak door een ongeluk of een verdraaiing van de knie op het sportveld.

Meer weten over kruisbandletsel?

Meniscus Letsel

Meniscusletsel kan ontstaan door een sportongeval of een verdraaiing van de knie. De ernst van de schade bepaald hoe de revalidatie eruit ziet.

Meer weten over Meniscus letsel?

Kniepees klachten

Kniepees klachten kunnen ontstaan door een te hoge belasting vanwege sporten, te weinig herstel of een piek belasting. Daarnaast kan het ontstaan als jeugd in de groei is.

Lees nu meer over Kniepees klachten

Jumpers Knee

De Jumpers Knee is een blessure die ontstaat als gevolg van overbelasting van de kniepees. De overbelasting ontstaat vaak doordat de belasting groter is dan de belastbaarheid van spier en pees.

Meer weten over de Jumpers Knee?

Runners Knee

De Runners Knee is een peesaandoening die ontstaat aan de buitenzijde van de knie. Door wrijving die de pees / peesplaat maakt langs het bot bij de knie kan er een ontsteking ontstaan.

Lees meer over de Runnersknee?

Knieschijf Pijn

Knieschijf pijn kan veel verschillende oorzaken hebben, echter soms is de oorzaak niet goed vast te stellen. Vaak ontstaat deze klacht als gevolg van overbelasting in sport of bij meisjes die snel groeien.

Lees nu meer over Knieschijf pijn

Artrose

Artrose noemen we in het algemeen gewrichtsslijtage. De kwaliteit van kraakbeen in het kniegewricht neemt af. Dit proces kan eigenlijk niet gestopt worden, wel vertraagd.

Meer weten over artrose?

Nieuwe Knie

Als artrose in een ver stadium is en je hebt veel pijnklachten, kan er besloten worden om uw knie te vervanging. U krijgt dan een nieuwe totale knie, oftewel een Total Knie Prothese.

Meer weten over de nieuwe knie?

Knieschijf instabilteit

Knieschijf instabiliteit ontstaat door een aangeboren afwijking van de knie of door een trauma met de knie. De instabiliteit kan zorgen dat je knieschijf uit de kom raakt.

Lees nu meer over Knieschijf instabiliteit?

De manier van zoeken bepaald wat er gevonden wordt

Maak nu uw afspraak!

× App met ons voor een afspraak!