Britt loopt inmiddels al een jaar rond op de praktijk. Sinds de zomer wel in een andere functie dan daarvoor! “ Vorig jaar heb ik stage gelopen in de praktijk vanaf februari. Mijn stage was het laatste onderdeel om mijn diploma te halen. Per augustus ben ik officieel aan de slag gegaan als fysiotherapeut.”

Van stagiaire naar collega
Na haar afstuderen is Britt blijven hangen in de praktijk. “Tijdens mijn stage leerde ik het leuke team kennen en de grote variatie aan klanten en klachten binnen de praktijk. Doordat de praktijk gevestigd is in een medisch centrum zien we veel verschillende problematiek. Juist omdat de praktijk zo gevarieerd is, zie ik het als een praktijk waar ik mij verder kan ontwikkelen als fysiotherapeut.”

Blijven ontwikkelen
Britt vindt de verschillende problematiek in de praktijk heel fijn. “Ik heb nog niet echt een klacht die speciaal mijn interesse heeft. Ik vind de variatie heel erg fijn. Omdat ik aan het begin van mijn carrière als fysiotherapeut sta, zorgt die variatie dat je jezelf heel breed moet blijven ontwikkelen, scherp moet blijven en elke dag iets leert. Ik moet echt nog gaan ontdekken wat mij het meeste aanspreekt. Daarnaast hoop ik komend jaar meer uren te kunnen gaan maken als fysiotherapeut!”

Inzicht
Je geeft aan nog niet helemaal te weten welke klacht je het leukste vindt. Wat geeft jou op dit moment dan het meeste plezier in je werk? “Het mooiste van ons vak vind ik mensen helpen. Wij kunnen mensen helpen om de juiste ‘tools’ te vinden om hun lichamelijke klachten te verhelpen en nog liever te voorkomen. Mensen een beter inzicht geven in hun fysieke welzijn en met een lach de deur uit zien gaan, dat vind ik het mooiste.”

About the author

Leave a Reply

× App met ons voor een afspraak!