“Het liefst zie ik mensen helemaal niet terug”

Bram is samen met Jip in 2017 Fysiotherapie Hoog Lede gestart. “De jaren zijn voorbij gevlogen. Waar we begonnen op de tussenverdieping bij dokter De Wit en dokter Verzijl is er inmiddels een hoop veranderd. We zijn verhuisd naar onze nieuwe locatie in Medisch Centrum Hoog Lede en zijn inmiddels gegroeid naar een team van 6 collega’s!”

Zijn dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het helpen van cliënten in de oefenzaal of behandelkamer en de bedrijfsvoering. “Ik vind de afwisseling tussen die 2 zaken enorm leuk. Met die combinatie ben ik in staat om de praktijk neer te zetten die aansluit op mijn visie op zorg en gezondheid en dat maakt het ook meteen weer de leukste werkplek!”

Plezier
Plezier is een van de belangrijkste drijfveren. “Ik lach veel met mijn collega’s en tevens geeft werken met cliënten mij een hoop plezier. Ondanks dat we werken aan een serieus doel, vind ik dat dit uitstekend samen kan met een laagdrempelige sfeer. Daarnaast vind ik het enorm leuk om nieuwe dingen te leren van anderen of over nieuwe ontwikkelingen in ons vak.
In de praktijk is hier dan ook veel ruimte voor”.

Passie
Bram streeft ernaar dat zijn cliënten tevreden de deur uitgaan met een glimlach. “Het liefst zie ik mensen voor dezelfde klacht ook niet meer terug. Misschien vinden jullie dat gek klinken, maar ik hoop mijn cliënten niet alleen van hun klacht af te helpen. Ik wil ze leren hoe ze in het vervolg die klacht kunnen voorkomen of zelf weer verhelpen. Wat mij betreft is dat het allerhoogste doel binnen mijn vak als fysiotherapeut, dat is waar ik het voor doe! Het liefste zie ik mensen helemaal niet terug natuurlijk, dat betekend dat ze klachten hebben. Mocht het toch voorkomen, dan is iedereen uiteraard wel welkom, haha!”

About the author

Leave a Reply

× App met ons voor een afspraak!