Per 1 mei meer mogelijkheden voor fysiotherapeutische zorg!

Fysiotherapie Hoog Lede start per 1 mei met meer mogelijkheden voor  fysiotherapeutische zorg

Sinds de start van de coronacrisis heeft Fysiotherapie Hoog Lede ervoor gekozen naast video- en telefonische consulten uitsluitend nog spoedbehandelingen te verlenen. Dit om bij te dragen aan het verminderen van de verspreiding van het coronavirus.

Nu de grootste piek is opgevangen, zien wij het als onze maatschappelijke taak om ook reguliere zorg weer door te laten gaan. Daarom zijn er vanaf 1 mei weer meer mogelijkheden om patiƫnten met urgente en/of langdurige pijn- en bewegingsklachten in te plannen.

Onze fysiotherapeuten zullen afwisselend spreekuur draaien om zorg zoveel mogelijk gespreid te bieden. Bij urgente en/of langdurige pijn- en bewegingsklachten bent u, na telefonische triage, onder strikte voorwaarden welkom op de praktijk. Op de praktijk zijn volgens protocol tal van maatregelen genomen om afstand en hygiƫne te waarborgen.

Liefs,

Team Fysiotherapie Hoog Lede

About the author

× App met ons voor een afspraak!