De verhuizing, 1 maand later

De verhuizing, 1 maand later

Twee jaar lang hadden we de mogelijkheden om deze verhuizing voor te bereiden, wat dan ook tot in de puntjes was uitgestippeld. Vanaf de datum dat wij de sleutel kregen, wilde wij 2 weken later open zijn. Dit werd, kunnen we zeggen als “ambitieus” bestempeld. Het bleek uiteindelijk 2 weken heel hard werken, maar het is gelukt.

Veranderingen

Nu we 1 maand aan het werk zijn leek het ons goed om jullie het een en ander over onze nieuwe locatie te vertellen.

De grootste verandering is toch wel de locatie zelf. Van een oud pand waarin onze etage leek op een jaren 80 kantoorafdeling zijn we verhuisd naar een gloednieuw gebouw, waar de geur van nieuw tot diep in je neus doordringt. Een oefenzaal waarin we ruimte en materialen hebben waardoor we alle klanten nog beter van dienst kunnen zijn en waar  mogelijkheden zijn voor klanten om te douchen na het revalideren, of om te kleden wanneer je doorkomt uit werk.

Een balkon met kunstgrasstrook van 20 meter, waardoor de stap tussen zaal- en veldrevalidatie wordt verkleind.

Ruime behandelkamers, waarin we beschikken over moderne technologieën zoals echo en shockwave apparaat. Hiermee kunnen we spier- en peesklachten nog beter in kaart brengen én behandelen.

Het mooie aan het dit medisch centrum is dat alles onder 1 dak zit. Van huisarts tot alle disciplines aan paramedici. Wij beschikken allemaal over de zelfde passie voor ons vak en helpen je graag van je klachten af. Soms kunnen we dat alleen, soms hebben we daar de hulp van elkaar bij nodig. Hoe mooi is het dan dat we bij elkaar kunnen binnenlopen en direct een mening en advies kunnen vragen?!

Wat hetzelfde bleef

Natuurlijk zijn er ook een aantal dingen hetzelfde gebleven. Wij ontvangen je nog steeds met een glimlach. Helpen je niet alleen met je klacht, maar proberen je er ook wat over te leren. Vanuit onze passie en gedrevenheid is het onze zorg om jou van je klachten af te helpen!

Namens het Team van Fysiotherapie Hoog Lede

Lianne, Paul, Jip & Bram

About the author

× App met ons voor een afspraak!