Samenwerking Fysio Hoog Lede & DVO ’32

Samenwerking Fysiotherapie Hoog Lede & DVO’32

Vanaf 1 maart hebben we namens Fysiotherapie Hoog Lede een nieuwe samenwerking en sponsorovereenkomst met DVO ’32. DVO’ 32 is een voetbalvereniging uit Vlaardingen die wij gaan versterken op het gebied van sportmedische begeleiding voor alle leden.

Sportspreekuur
Fysiotherapie Hoog Lede zal vanaf maart elke dinsdag en donderdag aanwezig zijn voor sportspreekuren bij DVO’32 op de vereniging. Deze sportspreekuren zijn tussen 18:30 – 19:15 uur. Je kunt je aanmelden voor het sportspreekuur telefonisch of via de app op 06 – 57 33 92 08  om ervoor te zorgen dat ze iedereen een plek kunnen bieden op het sportspreekuur. Het sportspreekuur is vrijblijvend en zijn geen kosten aan verbonden voor de leden. Je kan er terecht voor snelle diagnose van je blessure en advies. Mocht het nodig zijn om fysiotherapie behandelingen te ondergaan, krijg je dat advies en is de mogelijkheid er om een afspraak te maken in de praktijk. Deze behandelingen zullen worden gedeclareerd op de zorgverzekering van het lid.

Contact
Neem voor een afspraak op het sportspreekuur of buiten het sportspreekuur contact op met Jip of Bram via onderstaande contactgegevens:

info@fysiohooglede.nl
06 – 57 33 92 08

Fysiotherapie Hoog Lede, Vlaardingen        Samenwerking DVO32 Fysio Hoog Lede

About the author

× App met ons voor een afspraak!