Bouw Medisch Centrum Hoog Lede! Update november!

Maandag 12 november

Het gaat hard! Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de afwerking van de buitenkant van het pand en plaatsen van kozijnen. Binnen wordt gewerkt aan leidingwerk, muren en nog veel meer. Afgelopen maandag hebben wij voor het eerst binnen een kijkje mogen nemen. Een ontzettend gave ervaring waardoor wij nog meer uitkijken naar het moment waarop we uiteindelijk kunnen starten.

 

Maandag 20 augustus

Na een korte bouwvak is vandaag de bouw hervat. Voor de vakantie is het hijen al afgerond en de ondervloer van de begane grond geplaatst. Vanaf vandaag zal de hoogte in worden gegaan, zoals te zien op de foto.

Bouw MC Hoog Lede

Maandag 25 juni 2018 – 13:30 uur

De eerste paal van het nieuwe Medisch Centrum in park Hoog Lede is vandaag geslagen. Onder luid applaus van alle belangstellenden sloegen grondleggers Jasper en Henk-Jan de eerste paal. Na lang wachten is het nu dus eindelijk zover: de bouw van Medisch Centrum Hoog Lede is gestart. We kijken erg uit naar de ontwikkelingen die het centrum gaat doormaken en het uiteindelijke resultaat.

Komende maanden gaan we druk aan de slag met de voorbereidingen voor het nieuwe Medisch Centrum en worden de diensten die we daar gaan verlenen verder ontwikkeld, waardoor de zorg voor de cliƫnten zo optimaal mogelijk is vanaf de opening!

Wij houden u op de hoogte van de verdere ontwikkelingen middels dit blog en foto’s.

 

 

Medisch Centrum Hoog Lede Logo

About the author

× App met ons voor een afspraak!