Fysio Hoog Lede en S.C. Twist starten samenwerking!

Samenwerking Fysio Hoog Lede & S.C. Twist

Fysiotherapie Hoog Lede en S.C. Twist starten per dit seizoen een samenwerking. Dit betekend dat voor alle Twist leden (korf- én handbal) op grond van deze samenwerking bij Fysio Hoog Lede terecht kunnen op de sportspreekuren voor vrijblijvend medisch advies.

Heb je last van een pijntje? Of loop je al langer met een blessure? Alle leden kunnen een afspraak (06 – 57 33 92 08) maken voor het gratis sportspreekuur bij Twist op elke dinsdag en woensdag van 18.30 – 19.30 uur. Tijdens dit sportspreekuur wordt gekeken naar de blessure en wat een verstandige vervolg stap is. In sommige gevallen zal dit slechts een oefening zijn en in sommige gevallen zal worden aangeraden een traject te starten.

Daarnaast biedt Fysio Hoog Lede de mogelijkheid aan leden van Twist om in geval van een blessure binnen 24 uur gezien te worden door een fysiotherapeut. Dit om zo snel mogelijk de goede vervolgstappen te kunnen ondernemen.

Meer informatie over de samenwerking?

Wanneer u meer informatie zoekt over de samenwerking kunt u terecht op de website van SC Twist. Indien u vragen over de behandelingen, kunt u altijd contact opnemen met ons via 06 – 57 33 92 08 of mailen naar info@fysiohooglede.nl. Wilt u direct een afspraak maken in de praktijk, kan dit ook via bovenstaande contactgegevens.

SC Twist

Fysiotherapie Hoog Lede, Vlaardingen

About the author

× App met ons voor een afspraak!